Téli élményhétvége
Részletek
Egy különleges gasztro-közösségi utazás a gyermekkor ízei felé
2026 januárjában egy igazán rendkívüli hétvégére invitáljuk a CEONET klubtagjait és vendégeiket. A program egyszerre különleges, játékos és nosztalgikus: sokak számára talán egy rég elfeledett világ hangulatát idézi fel, miközben minden részletében modern, kényelmes és gondosan szervezett élményt nyújt.
Ez nem egy hagyományos disznóvágás. Inkább egy gasztronómiai kaland, egy kötetlen téli kikapcsolódás, ahol a résztvevők betekinthetnek egy különleges kulisszába, miközben a vendéglátás minősége és eleganciája végig meghatározó. Meleg italok, finom falatok, jó társaság és egy olyan bensőséges hangulat vár mindenkit, amely régi emlékeket idézhet fel – de modern környezetben, komfortosan és stílusosan.
A szombat esti élőzenés vacsora, a finom ízek és a meghitt közösségi pillanatok pedig igazán exkluzív keretet adnak a hétvégének.
Külön érdekesség: ha legalább 14 fővel érkezünk, a helyszín és a program teljes egészében csak a miénk lesz.
Program
2026. január 30., péntek
19:00 – 21:00
Érkezés és elegáns, büféasztalos vacsora korlátlan üdítő-, bor- és sörfogyasztással. Kellemes ráhangolódás, ismerkedés, könnyed beszélgetések.
2026. január 31., szombat
07:30
Finom pogácsa és egy pohár pálinka kíséretében indulás a különleges reggeli program helyszínére a szálloda parkjába.
Forralt bor, forró tea, habos kakaó várja a vendégeket – egy igazi téli, bensőséges hangulatú fogadás.
09:00
Visszaérkezés a szállodába, ahol ínycsiklandó reggeli fogad: hagymás vér, resztelt máj, velős tojás, és egy gazdagon összeállított büféválaszték.
Reggeli után a szaletlinél bepillanthatunk a kulisszák mögé: hogyan készül a kolbász, a májas- és véreshurka, milyen lépésekből áll a feldolgozás. A résztvevőket a hidegben folyamatosan melegítő italok kísérik.
14:00
Stílusos, tartalmas ebéd: orjaleves, fokhagymás pecsenye, rántott szelet, hagymás törtburgonya, párolt káposzta és illatos rétesek.
19:30 – 22:00
Esti vacsora élő cigányzenével, válogatott fogásokkal: sültkolbász, hurkák, csülkös töltött káposzta, friss köretek, házi csalamádé, almás és túrós lepény. Az étkezés alatt korlátlan üdítő-, bor- és sörfogyasztás.
2026. február 1., vasárnap
08:00 – 10:00
Bőséges svédasztalos reggeli, majd kóstolócsomagok átadása a résztvevőknek – egy kis otthon elvihető ízelítő a hétvége hangulatából.
További információk emailben, telefonon vagy személyesen.

